naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

App 112 BE werd uitgebreid

Sinds 1 juli vindt u een nieuw icoon in de app 112 BE. Met 1 klik komt u op een pagina met andere belangrijke noodnummers terecht, zoals 1733 voor de dokter van wacht, het Antigifcentrum, Child Focus, Tele-Onthaal, Card Stop... Met andere woorden: 1 app voor alle noodnummers!

Het belangrijkste voordeel van de app 112 BE is dat u de noodnummers niet moet onthouden en u deze dus ook niet kan vergeten als u in paniek bent. U klikt gewoon op het icoontje van brandweer, ambulance of politie afhankelijk van welke hulp u nodig hebt.

Daarnaast kunnen de hulpdiensten zien waar u bent, zodat ze u snel bereiken. Bent u bewusteloos gevallen en vinden de hulpdiensten u niet? Dan kunnen de noodcentrales uw GSM laten rinkelen. Bovendien weten de noodcentrales ook meteen of u allergisch bent aan bepaalde medicatie, of u een hartpatiënt bent... En voor wie niet kan spreken of horen, activeren de noodcentrales de mogelijkheid om berichtjes te sturen.

De app is volledig gratis en werd nu dus ook uitgebreid met heel wat andere belangrijke noodnummers. Hebt u hem nog niet op uw smartphone staan? Donwload de app dan nu!

Meer info: https://112.be/nl/mobiele-applicatie 

Gepubliceerd op woensdag 03 juli 2024
Nieuwsoverzicht
app 112

Lees meer artikels over

Deel deze pagina