naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Speurtocht Schatten van Vlieg in de bib

In de bibliotheek van Bertem is deze zomervakantie weer een Schat van Vlieg verstopt. Laat uw kind tussen de boekenrekken duiken en speuren naar de verborgen schatkist in deze gratis zoektocht. Brengt hij/zij alle opdrachten tot een goed einde? Dan wacht er een leuke verrassing!

Schatten van Vlieg staat dit jaar in het thema 'Proef jij wat ik proef?'. Zoet, zout, bitter of toch liever zuur? Het is zo: smaken verschillen. En welk boek smaakt voor jou naar meer: Vos en Haas op zoek naar koek, Sjakie en de chocoladefabriek of (S)Toverij met frieten? Of ben jij misschien eerder een Rupsjenooitgenoeg?

Zin in een verrukkelijke zomerse speurtocht? Kom dan in juli en augustus lekker naar de bib van Bertem voor Schatten van Vlieg!

Wat: speurtocht Schatten van Vlieg

Waar: bibliotheek Bertem

Wanneer: van 1 juli tot 31 augustus, tijdens de openingsuren

Voor wie: kinderen van de lagere school - jongere kinderen kunnen met de hulp van mama/papa, opa/oma of broer en zus ook mee speuren

Duur van de speurtocht: ongeveer 25 minuten

Meer info over de zomeractie Schatten van Vlieg of op zoek naar nog meer plekken in Vlaanderen en Brussel om te gaan schattenjagen? Surf dan naar https://www.uitinvlaanderen.be/schattenvanvlieg.

Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024
Nieuwsoverzicht
Schatten van Vlieg

Openingsuren & contact

Bibliotheek Bertem

Bibliotheek Leefdaal

adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
Tel. tel.
016 49 97 93

Lees meer artikels over

Deel deze pagina